Kutsume kokandushuvilisi osalema pidulike suupistete valmistamise õpitoas. Kui oled varem suupistete õpitoas osalenud, siis sel korral on tegu uue menüüga.
Õpituba on praktilise sisuga ning osalejad saavad nippe ja nõuandeid, kuidas valmistada suurepäraseid suupisteid. Kõik retseptid katsetatakse kohapeal läbi.
Koolitusel valmivad suupisted:
Lõhederull
Volovan krevetisalatiga
Lehttaignapirukas p.k.tomati ja Camembert juustuga
Peedirull kitsejuustuga
Tapenade röstsaial
Tuunikalapasteet lavaši tuutus
Oa pasteet parmesani küpsisel
Filotaignakorv maheda juustukreemi ja toorsingiga
Ühisele toiduvalmistamisele kulub u 2 tundi ja seejärel ühisele söömisele 1 tund.
Koolituse hind 35€ sisaldab toorainet, retsepte, koolitaja näpunäiteid, kohvi-teed ja vett.
Läbiviija: Leena Mölder
Leena on Kuressaare teatri kohvikus töötanud 23 aastat, tehes ise kõik söögid ja koogid kohvikusse ning catering´i erinevatele üritustele. Koolitusi on ta teinud viimased 15 aastat ja õppinud neid tehes ise kõige rohkem. Toidu tegemise juures peab Leena tähtsaks tahet süüa teha ja rõõmu selle valmistamisel.
Väljastatav dokument
Koolituse läbimisel väljastatakse soovi korral Kuressaare Rahvaülikooli tõend.