KTG

Kokanduse õpituba: Kala ja sügisesed lisandid

Koolitaja:

Leena Mölder

Toimumiskoht:

Kuressaare Teatri kohviku köök (Tallinna tn 20)

Toimumisaeg:

22.10.2024

Kellaaeg:

18.00-21.00

Osalustasu:

35€

Soovid osaleda?

Registreeri siin

NB! Grupp on täitunud!

Sügis on kätte jõudnud ja kutsume kokandushuvilisi taas kööki!

Koolitus on praktilise sisuga ja osalejad saavad retseptide järgi kõik põnevad road ise järele teha. 

Menüüs: 

  • Eelroog: Ahvenafilee krõbedas taignas Caesari majoneesiga

  • Pearoog: Lõhe taignas, juurselleri püree, värske-hapu salat

  • Magus: Porgandijäätis pistaatsiapähklitega, kõrvitsa jäätis

Ühisele toiduvalmistamisele kulub u 2 tundi ja seejärel ühisele söömisele 1 tund. 

  • Koolituse hind 35€ sisaldab toorainet, retsepte, koolitaja näpunäiteid, kohvi-teed ja vett.

  • Läbiviija: Leena Mölder

Leena on Kuressaare teatri kohvikus töötanud 23 aastat, tehes ise kõik söögid ja koogid kohvikusse ning catering´i erinevatele üritustele. Koolitusi on ta teinud viimased 13 aastat ja õppinud neid tehes ise kõige rohkem. Toidu tegemise juures peab Leena tähtsaks tahet süüa teha ja rõõmu selle valmistamisel.

  • Väljastatav dokument

Koolituse läbimisel väljastatakse soovi korral Kuressaare Rahvaülikooli tõend.

Kontakt

Krista Hallik

rahvaylikool@ktg.edu.ee +372 526 9690

Õppides läbi elu!